KIKÖTŐI ÁTRAKÁS

A rakodási, árukezelési tevékenységgel összefüggésben kapcsolatot tartunk az illetékes hatóságokkal, kirendeltségekkel, ügynökségekkel, minőségellenőrző szervek képviselőivel. Bárminemű minőségi és mennyiségi eltérésekről jegyzőkönyvet készítünk, és eljárunk a megbízó nevében minden olyan tevékenységnél, mellyel megbízza cégünket.

A kötöttpályás daruk maximális teherbírását (24 tonna) meghaladó, túlméretes, csomagolt és csomagolatlan gépek, berendezések, egyéb árudarabok esetén nagy teherbírású mobildaruval történő rakodásokat is megszervezünk. Az átrakási tevékenységet folyamatosan felügyeljük. Igény esetén gondoskodunk az áru mérlegeléséről, melyet rendszeresen ellenőrzünk.

A belföldi szállítmányozási tevékenységünk szintén jelentős üzletága az ún. kikötői szolgáltatás, melyet a Duna magyar szakaszán üzemelő kikötőkkel kötött megállapodások alapján végzünk.

 

Az ország minden kikötőjében (Gönyű, Komárom, Csepel, Dunavecse, Baja, Mohács stb.) és rakodóhelyein vállaljuk ömlesztett tömegáruk, darabáruk és rakodólapos áruk közvetlen vagy közvetett átrakását.